Nieuws

Mini-shoots

 

Momenteel staan er nog geen mini-shoots gepland. Er gaan in 2023 wel weer mini-shoots aankomen, dus hou deze pagina  goed in de gaten.

Voor nu wens ik jullie hele fijne feestdagen toe en het allerbeste voor het nieuwe jaar! Dat er veel mooie momenten mogen komen om vast te leggen.

Liefs

Christine

Publicaties 

Miroiter magazine / dreamy magazine


Deze maand ben ik gepubliceerd met mijn werk in twee magazines. Ik ben hier zo onwijs trots op! 
Ik sta met maar liefst 5 (!!) pagina's in het Australische Miroiter magazine en met 2 pagina's in het Engelse Dreamy magazine.  Echt zo dankbaar hiervoor!

Dankjewel aan mijn prachtige modellen @sarravdz en @sophie_x_dance.

Artikel op Zoom.nl


Trots trots trots!

Ik sta met een online artikel op zoom.nl over mijn glitterbadshoots! In het artikel leg ik uit hoe ik te werk ga bij deze shoots en hoe ik ben geïnspireerd. 
Ben jij benieuwd naar het artikel? Je kunt deze lezen via deze link.

In de buurt magazine / digifoto pro

Tijdens de eerste lockdown heb ik het leven van een aantal inwoners uit Bergen op Zoom mogen vastleggen. Hoe beleven zij de lockdown? 
Deze reportage is opgepakt door indebuurt en het magazine Digifoto pro. Hier ben ik onwijs trots op! Dankbaar dat zij mijn fotoreportage een podium hebben gegeven.

Princess and me 

De princess and me shoots zijn het begin geweest van mijn fotografie. Ik vind het geweldig om de sprankelende gezichten van kindjes te zien als ze een 'echte' prinses ontmoeten en ik vind het zo mooi om deze emotie vast te leggen.

Indebuurt Bergen op Zoom en digifoto heb ik over deze shoots mogen vertellen. Super om mijn enthousiasme hierover te mogen delen!